Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vart tar Tranås pengar vägen?

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

INSÄNDARE Det skrivs mycket om hur Tranås Kommun går back flera miljoner, detta är inget nytt eftersom det var lika mycket skriverier om det förra året. Det som det INTE skrivs om är vart pengarna egentligen tar vägen?

Om jag inte minns helt fel så fick kommunen extra pengar förra året som ändå bara försvann? Det kanske börjar bli dags att tänka utanför ekorrhjulet och börja om från kapitel ett.

SE MÖJLIGHETER istället för bakslag, börja spara på annat sätt istället för det som drabbar våra äldre. Jag tror inte att det var såhär den äldregenerationen har slitit på sig för att dem ska få leva på sämre villkor än de som sitter i fängelse?

ÄR DET RÄTT ATT SNÅLA in på de äldres mat, på personalen som ska kunna ta hand om dem på ett värdigt sätt och vårda dem ända till livets sista slut, eller dra in på assistanstimmar för dem som faktiskt behöver det?

Det pratas för mycket om besparingar och hur det ska gå till och för lite om de konsekvenser det blir för människorna som det faktiskt drabbar.

Det är dags för kommunen att börja leva upp till Ledstjärnan: Kunden i centrum, Kvalitet i varje möte och Vi ser möjligheterna.

Mimmie

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel