Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Truppen tar form i Nässjö FF – meriterad kapten ansluter

Lagbyggandet fortsätter i Nässjö FF. Flera viktiga påskrifter och femte nyförvärvet är i hamn.

Nässjö FF arbetar för fullt med att sy ihop truppen inför nästa års omstart i division 3. Under torsdagskvällen blev det en hel hög med spelare från fjolårstruppen förlänger sina kontrakt och följer med ner i trean. Dusan Kenic, Pontus Göth, Tim Karlsson, Milos Mladenovic, Dan Danneman och Simon Andersson är alla klara för en fortsättning på Skogsvallen.

Dessutom har klubben gjort klart med ytterligare ett nytt ansikte. Det rör sig om Danny Hansson från seriekonkurrenten Skärblacka IF.- Danny var lagkapten i Skärblacka under stora delar av säsongen och han har erfarenhet av division två fotboll från Smedby, så han är meriterad, säger Peter Jonsson i Nässjös sportgrupp till klubbens hemsida.

– Han kom oss till känna av en tillfällighet, och börjar sin tjänst på Åkerskolan nu i januari, så det föll väl ut när vi tog kontakt, så kan det vara ibland, fortsätter Peter.

Hansson blir femte nyförvärvet. Sedan tidigare har klubben plockat in Alexander Kitanovic, Darko Kikanovic, Robin Dahl och Viktor Rosenqvist.