Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skriv, fotografera eller filma: Hur påverkas din vardag av coronakrisen?

 
Coronaviruset 2020
Visa alla artiklar

Hur har din vardag påverkats av pandemin? Sitter du isolerad hemma? Eller fortsätter ditt liv ungefär som vanligt? Hjälp oss dokumentera den här perioden genom att berätta om din vardag.

Coronasmittan påverkar nästan alla människors vardag. Äldre tvingas stanna hemma, undervisning ställs in och vårdpersonal arbetar hårt för att hantera krisen.

För att dokumentera den här exceptionella perioden vill vi nu bjuda in er läsare till en gemensam digital dagbok. Vi vill uppmana alla som gillar att skriva att skicka in ett dagboksinlägg på max 1000 tecken. Berätta om hur krisen har påverkat ditt liv och hur dina tankar går kring det som händer.

Det går också bra att dokumentera vardagssituationer med hjälp av bilder eller video. Syftet är att dela berättelser och att skapa ett tidsdokument för framtiden.

Så här gör du:

Redaktionen tar emot texter (max 1000 tecken), bilder och videoklipp (max två minuter). Vi gör ett urval bland inkommet material och förbehåller oss rätten att redigera och korta. Glöm inte att bifoga namn, ålder, bostadsort och eventuell sysselsättning. Du kan till exempel skriva vilket yrke du har eller att du är pensionär, student eller arbetssökande.

Använd mejladressen [email protected] eller tagga dina inlägg i sociala medier med #coronavardag!