Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Person påkörd i Tranås

 
Blåljus
Visa alla artiklar

En person har blivit påkörd på Västra vägen i Tranås. Enligt räddningstjänst på plats inträffade olyckan vid ett övergångsställe.

Larmet om trafikolyckan kom in till SOS klockan 07.56. Enligt räddningstjänsten är det en cyklist som har blivit påkörd vid ett övergångsställe. Ambulans på plats undersökte personen, en pojke i 15-årsåldern. Enligt räddningstjänstens initiala bedömning på plats skulle han inte vara allvarligt skadad.

Polisen uppgav under morgonen att personen hade förts till sjukhus med ambulans, en uppgift som även tidningen publicerade. Polisen meddelade dock senare att den uppgiften var felaktig. Bilisten var chockad efter olyckan, men ska inte ha skadats.

Bilen fick skador vid olyckan och bärgades från platsen. Polisen var klar på platsen klockan 09.25, och kunde då meddela att man kommer att inleda en förundersökning för att ta reda på om trafikbrott kan misstänkas.

Vet du mer? Tipsa oss!