Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya infartsskyltar till Tranås

De gamla skyltarna som hälsar trafikanter välkommen till Tranås har ersatts av nya. De pryds av bland annat Boxholm II, stadshuset och fantasifågeln, alla förknippade med staden.

Tranås United har tagit fram de nya infartsskyltarna till staden. De sattes upp förra veckan och finns placerade i höjd med Preem, ovanför Lidl och även vid Bredstorp.

– De gamla skyltarna var i så dåligt skick att de inte hade klarat en storm till, säger Johanna Lind, marknadschef på Tranås United.

Kan hyras

Skyltarna fungerar inte bara som välkomstskyltar, utan kan även användas i marknadsföringssyfte. Den nedersta delen kan hyras gratis för att marknadsföra ett evenemang.

– Det är främst föreningar som tidigare har utnyttjat den möjligheten. Vi hoppas att det kan vara en hjälp för föreningslivet, att locka publik till sina evenemang. Allt ifrån större matcher i ishockey och fotboll, till Konstrakan och Idrottens dag.

Bokningen av skyltarna görs via Tranås Direkt. Tre månader före evenemanget kan bokningen ske, men tidigast två veckor före start får skyltarna sättas upp.

Tre dagar efter evenemangets slut måste skyltarna vara nedplockade, annars kan en hyreskostnad på 300 kronor per påbörjad försenad vecka debiteras.

– Det är upp till arrangören att ta fram skylten och ansvara för uppsättning och nedtagning, säger Johanna Lind.