Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mamman till försvunna Nathalie: ”Jag vill bara veta vad som har hänt”

 
Försvunna Nathalie i Eksjö
Visa alla artiklar

Mamman till försvunna Nathalie talade med henne vid klockan 09.00 på lördagen. – Hon ringde till mig och sa att hon var på väg till Malmö, allt var som vanligt, säger mamman.

Eksjöbon Nathalie hade varit på julfest på fredagskvällen. På lördagen var planen att hon skulle hälsa på sin bror i Malmö.

– Hon skulle komma hem igen på söndagen. Hon har en resa inbokad till Gambia nu på fredag tillsammans med en kompis, säger mamman.

Mamman beskriver Nathalie som en glad och öppen tjej och allt verkade vara som vanligt under telefonsamtalet på lördagsmorgonen.

– Det var inget speciellt. Hon var lite småstressad bara för att hon skulle hinna med buss eller tåg, säger mamman.

Vid 12.00-tiden på lördagen skickade brodern ett sms till Nathalie.

– Han fick då "Vi syns snart" som svar. Sedan upphör spåren, säger mamman.

Tåget kom fram till Malmö centralstation vid 13.00-tiden. Meningen var att Nathalie skulle gå till brodern från stationen. Han bor några hundra meter därifrån.

När tiden gick och Nathalie inte kom beslutade sig familjen på lördagskvällen för att kontakta polisen. På måndagsmorgonen utökade polisen sökinsatsen och gick ut med signalement på Nathalie till allmänheten för att få in tips.

Under måndagseftermiddagen drog Missing people i gång en akut skallgång i Eksjö. Mängder av människor samlades vid Polishuset för att delta.

– Jag har inte sovit på två dygn. Hjärnan har slutat att fungera. Jag vill bara veta vad som har hänt min dotter, säger mamman.