Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinnor misstänkta för brott efter polisens växtfynd

Två kvinnor sitter sedan i lördags anhållna misstänka för narkotikabrott. Kvinnorna frihetsberövades i samband med att polisen hittade säckar med växtdelar som tros komma från en narkotikaodling.

– Man har hittat säckar med växtdelar som man skulle kunna misstänka vara narkotika, säger Roger Olsson, vid polisen på Höglandet.

Fyndet gjordes på en plats i Nässjö kommun, vid fyratiden i lördags morse. Enligt polisen hittades även saker som kan ha använts vid framställandet av narkotika.

– Om det är ett tips på en speciell adress eller om det legat så allmänheten hittat det ska jag låta vara osagt, kommenterar Roger Olsson.

– Två personer greps misstänkta för narkotikabrott, tillägger Olsson.

De båda misstänkta kvinnorna är i 30- respektive 50-årsåldern. Enligt polisen rubriceras gärningen som duon misstänks för i nuläget som narkotikabrott av normalgraden.