Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Vi livesänder folkracefesten: ”Kommer att bli spännande”

Ringa in den 14 december i kalendern. Då sänder vi live från folkracetävlingen Luciaracet på Tabergsbanan strax utanför Jönköping.

Lucia. Pepparkakor, ljus i håret, vacker sång. Jo, så kan det vara. Men lussetider kan också vara dånande motorer, höga farter och intensiva dueller på en folkracebana.

Vi sänder live från Luciaracet 2019 – missa inte den stora motorsportfesten som är en av väldigt få folkracetävlingar den här tiden på året.

På lördagen den 14 december kommer vi att ha en fullmatad sändning från klockan 10.00 till cirka 15.00. Leder sändningen gör Hall Medias reportrar Sophia Magasanik och Freddy Berg. Luciaracet avgörs på Tabergsbanan och arrangeras av Jönköpings Motorklubb.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att sända Luciaracet. Folkrace är ju en väldigt publikengagerande motorsport för hela familjen, så det känns bra och viktigt att vi kan erbjuda våra prenumeranter en livesändning från den här tävlingen, säger Sophia Magasanik.

Freddy Berg, som har ett stort motorsportintresse, har börjat ladda upp för en heldag vid Tabergsbanan.

– Det här kommer att bli spännande. Jag har följt rally och rallycross på nära håll under flera år och nu ska det bli kul att få chansen att kommentera folkrace för första gången. Jag ser fram emot actionfyllda heat och förhoppningsvis blir det en stor publikfest, säger Berg.

Sändningen visas på Hall Medias sajter för dig som är Premiumkund. För att bli det, klicka här:

Jönköpings-Posten

Värnamo Nyheter

Smålänningen

Smålands-Tidningen

Smålands Dagblad

Tranås Tidning

Vetlanda-Posten

Skövde Nyheter

Skaraborgs Läns Tidning

Falköpings Tidning

Västgöta Bladet