Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Kontaktcenter borde placeras i stadshuset

Artikel 1 av 4
Stadshusets reception i Vetlanda flyttas
Visa alla artiklar

Under vecka 25 har kommunens försämrade ekonomi tydligt framkommit för oss i Vetlanda. Det har varit diskussioner på kommunfullmäktigemöte (17/6), VP har skrivit om behovet av extra pengar för kärnverksamheten och om ett kostnadskrävande kontaktcenter.

För att klara den ekonomiska situationen krävs stor flexibilitet, kreativitet och kostnadsmedvetenhet i kommunens hela organisation. Jag anser att kontaktcenter ska placeras i stadshuset! Stadshuset är en byggnad med unik arkitektur och ligger som en medelpunkt och signum för Vetlanda centrum. Som turist och nyfiken på staden söker man sig till stadskärnan. Med placering av ett ”vänligt och kompetent” kontaktcenter/turistcenter i stadshuset, får man direkt en helhetsbild av Vetlanda. Som Vetlandabo och behov av information, är det mest naturliga att hämta den på stadshuset. Funktion måste få styra, inte ledig lokal. Jag anser att en opartisk utvärdering måste göras omgående, också med synpunkter från slumpvis utvalda skattebetalare.

Bernt Nilsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel