Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inbrott i Sommen AIF:s klubbhus

 
Blåljus
Visa alla artiklar

Sommens AIF har återigen drabbats av ett inbrott i sin klubbstuga. Fotbollsanläggningen i Sommen ligger lite avskilt och det är inte första gången som klubben drabbas av tjuvar.

– Det är tredje gången i år som vi haft påhälsning av tjuvar och det är trist att vi inte får ha våra grejer i fred. Det kostar både tid och pengar, säger Tobias Andersson, vice ordförande i Sommens AIF.

Han säger att det inte finns några värdesaker att stjäla i klubbhuset.

– Vi har plockat bort kontanter, datorer och telefoner. Nu har de tagit lite godis och förra året blev vi av med ett gäng fotbollar och västar. Det är mer sabotage att de plockar med sig sådant, vem har nytta av våra västar, undrar Tobias Andersson.

Den här gången har någon brutit sig in genom en kökslucka i serveringen och det är mest godis som försvunnit. De har även försökt att ta sig igenom med bil genom en bom med lås, men misslyckats.

– Det är tråkigt att behöva låsa in allt och ha en fotbollsanläggning som är helt igenbommad.