På onsdagseftermiddagen meddelade HV att huvudtränaren "Lillis" Lundh har skrivit på ett nytt ettårskontrakt. Den assisterande tränaren och Tranås AIF–profilen Jonas Holmströms nya kontrakt gäller i två år framöver.

De kommer bilda ledarstab tillsammans med Nicklas Rahm och William Rahm.

– ”Lillis” hockeykunskaper är ovärderliga och den vinnarmentaliteten och de erfarenheterna han har är viktiga för oss. Jonas kom in med nya ögon och nya tankar i höstas och är väldigt skicklig med detaljer och individuell utveckling, säger sportchefen Johan Hult i ett pressmeddelande.

"Lillis" är nöjd med att få fortsätta i SHL-klubben.

– Jag är hedrad över förtroendet och det ska bli roligt att fortsätta i klubben som jag trivs väldigt bra i. Nu ska vi göra allt för att det ska bli en riktigt bra vår.

HV71:s sportchef Johan Hult tycker det är skönt att ledarstaben för nästa säsong redan är klar.

– Det känns otroligt skönt att hela staben är klar, säger Hult till JP-sporten.

Hur skulle du beskriva ledarstaben?

– Jag tycker det är ett bra team med olika kompetenser. "Lillis" är kommunikativ och direkt, han jobbar otroligt bra med gruppen. Jonas har precis kommit in och jobbat mer direkt med spelarna. Nicklas vet vi sen tidigare vilken skicklig tränare det är och William fortsätter med målvakterna. Vi vill se dem fortsätta jobba tillsammans, de har en bra struktur.