Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hellström-fans rasar mot biljettkaos

Håkan Hellströms två konserter på Ullevi nästa sommar sålde slut direkt. Intresset från fansen var så stort att biljettföretaget Ticketmasters hemsida verkar haft svårt att palla trycket. Samtidigt meddelar arrangören att det kan bli en tredje konsert.

På Hellström och Ticketmasters Facebook-sidor haglar hundratals arga kommentarer från biljettköpare som blivit utkastade ur systemet flera gånger. Många vittnar om att de köat hela morgonen och lyckats välja biljetter för att sedan mötas av meddelanden om "tekniskt fel" när det varit dags att betala.

"Har varit framme till sista betalningsläget och trots detta inte varken sig kunnat betala ändå mindre fått några biljetter. Skandal", skriver en person.

"Fruktansvärt dåligt"

"Kastades också ut. Fruktansvärt dåligt av Ticketmaster att ta på sig ett uppdrag som de uppenbarligen inte har kapacitet att utföra", rasar en annan.

Det var på fredagsförmiddagen som det stod klart att Hellström spelar två gånger kommande sommar. Efter "superhögt" tryck på biljettkassan meddelade arrangören att det blir en andra kväll 13 juni.

För en vecka avslöjade Hellström planerna på att återvända till Göteborgsarenan den 12 juni för att fira 20-årsjubileet för debuten "Känn ingen sorg för mig Göteborg".

Slutsålt

Biljetterna till konserterna sålde enligt FKP Scorpio slut "otroligt snabbt" och nu undersöker arrangören, om det finns möjlighet till en tredje konsert.

Häromdagen rapporterade Göteborgs-Posten att så gott som alla hotellrum i Göteborg redan är bokade. Senast Håkan Hellström spelade på Ullevi var i juli 2017 under turnén "Rullande åska". Efter den turnén sade Hellström att han planerade att hålla sig borta från scenen i några år.

I december 2018 släppte Håkan Hellström sitt senaste album "Illusioner".

TT har sökt Ticketmaster.

TT