Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är alla vinnare från Tranåsgalan

 
Tranåsgalan 2018
Visa alla artiklar

Här är alla vinnare och motiveringar från Tranåsgalan.

Årets Företagare: Fredrik Wilhelmsson, Peter Mickelsson, Tobias Petersson, Daniel Johansson och Torbjörn Honkanen, Wisest AB.

”Ägarna till Wisest AB samarbetar med en rad olika företag och organisationer i regionen. De har sedan de startade bolaget i november 2015 på kort tid utvecklat sitt företag och visat att de vågar satsa på nytänkande inom IT-branschen. Med ett modernt sätt att driva företaget är de mycket omtyckta som arbetsgivare av personalen och bland sina kunder i regionen.”

Årets Entreprenör: Johan Réhn, Koppargatans Kök AB.

”Årets Entreprenör startade år 2000 med en vision om god service. Genom åren har han utvecklat sin verksamhet tillsammans med sina medarbetare där han skapat lönsamhet, fantastiska smakupplevelser och satt en ny standard för ordet service. Med stort kundfokus levererar han kulinariska läckerheter varje vecka till många människor och företag i hela regionen.”

Årets Butikssäljare: Charlott Engbom, Sandströms.

”Årets Butikssäljare 2018 tilldelas priset för sin glada och positiva inställning både till kunder och arbetskamrater. Med många år inom branschen har hon en bred, gedigen kunskap, stor erfarenhet och en känsla för mode och trender hittar hon alltid de rätta plaggen och det som är bäst för sina kunder. Hon har alltid ett glatt leende, stort engagemang och ett varmt hjärta.”

Årets Köpman: Johan Thalin, Colorama.

”Årets Köpman 2018 har många års erfarenhet i sin bransch Genom ett starkt engagemang och stor kunskap har han genom åren utvecklat företagets färgstarka koncept. Med sin kunskap, entreprenörsanda och ledarskap har han tillsammans med sin personal utvecklat butik, design och service till ett vinnande och lönsamt koncept.”

Handels Stjärnskott: Catharina Fundin, Apotekarns.

”Priset Handelns Stjärnskott 2018 tilldelas en färgstark person med ett unikt butikskoncept. Sedan starten hösten 2016 har kunderna fått inspirerande och smakfulla upplevelser serverade och levererade med finess och stor kunskap. Med ett stort engagemang och entreprenörskap fortsätter hon hela tiden utvecklingen av sitt unika koncept och levererar alltid de bästa smakkombinationerna.”

Årets #guldfisk: Svensk Fastighetsförmedling.

”Priset Årets #guldfisk 2018 tilldelas ett företag som går hem hos väldigt många. Med en synnerligen aktiv närvaro i sociala medier, sökbarhet på nätet och Tranåsappen skapas de bästa förutsättningarna för både köpare och säljare. Man förmedlar drömmar och visioner om nya projekt och bidrar därmed till stor attraktivitet för att bo i Tranås.”

Årets Företagsägare: Frigaardgruppen AS

”Årets Företagsägare 2018 har verkligen insett potentialen i Tranås och satsat stort här under de senaste åren. Flera verksamheter har tillkommit och gruppen räknas nu bland kommunens större arbetsgivare. Expansionen och satsningarna fortsätter och vi ser fram emot att följa deras tillväxtresa.”

Årets Företagsledare: Jeanette Boström, Ny Position.

”Årets Företagsledare 2018 tilldelas priset för sitt personliga ledarskap med en tydlig vision. Genom sitt sätt att leda verksamheten och personal skapar hon en fantastisk laganda och ett oslagbart team där laget alltid går före jaget. Med en stark vision och ett dna som sitter i värdebaserat medarbetarskap levererar bolaget vass kompetens till näringsliv och organisationer över hela Sverige.”

Årets Ambassadör: Erik Hellquist

”Utmärkelsen tilldelas i år en person som i alla sammanhang tydligt deklarerar sin hemvist. Lokalt, nationellt men också internationellt bekräftas detta i framförallt i digitala medier. Genom stora framgångar med årliga utmärkelser nationellt i sin profession, har han på ett förtjänstfullt sätt bidragit till att sätta Tranås på kartan.”

Årets Tranåsbo: Nisse Segerson

”I sin kamp för ensamkommande på flykt har Årets Tranåsbo engagerat såväl lokalt som nationellt – hela vägen till Sveriges statsminister. Han var även drivande i Idrottsuppropet ”Fairplay” som flera kända idrottsprofiler och föreningar ställde sig bakom. Som sportchef i Tranås FF kan Årets Tranåsbo likväl stoltsera med flera lyckade spelarvärvningar till klubben, som för första gången avancerar till division tre.”