Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glädjebeskedet för Erik Karlsson: Bröt måltorkan och fortsatte poängsviten

Erik Karlsson förlängde poängsviten – och bröt måltorkan för säsongen – när han San José Sharks mötte Buffalo Sabres i natt, svensk tid.

Fem matcher in i NHL-säsongen bröt stjärnbacken Erik Karlsson sin måltorka för sitt San José Sharks. I mötet mot Buffalo Sabres, natten till onsdagen svensk tid, stod han för två poäng, varav en målgivande passning, i övertidsförlusten som slutade 3-4.

Erik Karlsson svarade för 3-3-kvitteringen i slutet av tredje perioden och ”svalde” mest istid av alla spelare i Sharks – men det räckte alltså inte till en seger.

– Vi spelar okej men vinner inte. Det är vad det handlar om i den här ligan. Speciellt när vi känner att vi spelar bra. Vi behöver hitta ett sätt att vinna matcher på och just nu gör vi inte det. Vi fick en poäng men det betyder inte att vi ska vara nöjda med kvällens match, säger Erik Karlsson efteråt till NHL.com.

Erik Karlsson har spelat fem av Sharks åtta matcher i säsongsupptakten och har gjort poäng i samtliga – totalt åtta poäng.