Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Forward lämnar Taif – här är hans nya klubb

Han anlände till Tranås AIF inför den föregående säsongen. Men det kommer inte bli någon fortsättning i klubben och karriären fortsätter nu i ett annat lag i Hockeyettan.

Inför säsongen som gick värvades David Ojamäe till Tranås AIF som en spelare som gärna driver mot mål och som var tänkt att bidra med bra skridskoåkning. Nu står det dock klart att karriären fortsätter i en ny klubb.

21-åringen är nämligen presenterad av Nyköping, samma klubb som Taif plockat in Simon Rodling och Ludvig Martinsson från under den senaste tiden.

– David är en målmedveten spelare med rätt karaktär. En hårt jobbande, högerfattad forward med ett bra skott. Vi är övertygade om att han kommer utvecklas ytterligare här i rätt roll där hans offensiva egenskaper kommer få utrymme, kommenterar föreningens sportgrupp nyförvärvet på sin hemsida.

Ojamäe producerade 13 poäng (7+6) på 38 matcher i Taif-tröjan under vintern, under de sex play off-matcherna blev det inte någon poängproduktion från forwarden som fått sin hockeyfostran i Skutskärs SK och Brynäs IF.