Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det finns gränser för vad som är okej

Insändare/Replik

Svar till Bernt Andersson i tidningen den 5 maj.

Polisen har säkert varit medvetna om problemet men tyvärr finns inte närpolis i den utsträckning som förr, trots goda intentioner mellan olika aktörer. Händer det saker på andra håll i länet är det nog så att de måste prioritera.

Angående de tillfällen du parkerade på biografens parkering är det bara beklagligt att det inte var en fredag eller lördag från midnatt och framåt. Jag förstår att du under en vanlig veckodag fram till kl. 22 inte uppfattade det som något störande, vilket inte vi heller gjort under "normala" tidpunkter på dygnet. Det är inte så att vi klagar på minsta lilla men det finns gränser för vad som ändå är okej med hänsyn till andra människor, det tycker väl du också? Har beskrivit väldigt tydligt i mitt förra inlägg vad problemet var, därutöver har jag inga synpunkter på bilintresserade ungdomar!

Men för att vara tydlig en gång till: Synpunkten har framförallt handlat om väldigt mycket nedskräpning och att man öppnar bagageluckan och sen spelar på HÖG volym med riktigt bra stereoanläggningar från sen kväll till tidig morgon! Väldigt ofta!

Jag tycker inte riktigt att man kan uttala sig om hur problem påverkar och säga sig veta hur det "funkar" när man själv inte är på plats när det händer.

Och jag tror verkligen inte Vetlandas framtid hänger på den lilla skara ungdomar vi har klagomål på. Dessa är bara en bråkdel av Vetlandas unga.

Vad det gäller Vetlandafesten är det en fantastisk tillställning som kommunen anordnar och jag kommer själv delta. Men det går förstås inte att jämföra som du förstår, det har ingenting med saken att göra.

Mamma boende på Kyrkogatan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel