Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

David Batra drar fulla hus i Nässjö

Det verkar bli lapp på luckan när David Batra kommer till Nässjö på lördag – endast något fåtal biljetter finns kvar.

David Batra ger två föreställningar i Teatersalongen på Pigalle i Nässjö, en på lördag eftermiddag och en senare under kvällen. Båda föreställningarna har i det närmaste sålt slut, endast några fåtal biljetter fanns kvar under torsdag eftermiddag.

David är nu ute på en turnén med en renodlad standup-show som "lyfter fram det absurda i ett för David Batra nytt och udda vardagsliv".

Exempelvis: "Hur går sommarsemestern till när Säpo är med?"

Idén till soloshowen "Elefanten i rummet – han som är gift med henne” föddes i den politiska turbulensen hösten 2014. Med "henne" syftar titeln förstås på David Batras hustru, förra partiledaren för moderaterna, Anna Kinberg Batra.

"Fröet till den här föreställningen såddes några veckor efter förra riksdagsvalet. Jag skulle precis kliva upp på Lunds stadsteater och uppträda med Robin Paulsson. Regeringskrisen var ämnet för dagen och min fru syntes på TV varje kväll. Jag hade alltid undvikit att skämta om familjen men Robin sa åt mig att nu var jag faktiskt tvungen att nämna "elefanten i rummet" Jag tog mod till mig och pratade om hur praktiskt det är att komma hem och hämta dottern hos barnvakten och frun hos livvakten. Berättelsen funkade och embryot till en ny föreställning var fött" berättar David Batra i ett pressmeddelande om showen.