Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Coronachatt: Följ det senaste nytt om coronavirusets utveckling här

 
Coronaviruset 2020
Visa alla artiklar

Över 50 miljoner människor har smittats och över en miljon människor världen över har hittills dött i coronapandemin, enligt John Hopkins-universitetet. Följ vår liverapportering om coronavirusets utveckling här.

I livechatten rapporterar vi om coronavirusets framfart i Sverige, Jönköpings län och på Höglandet. Vi tar också upp större händelser från resten av världen.

Under våren och sommaren livechattade tidningen om coronapandemin såväl på lokal, nationell som global nivå. Totalt hade chatten 2,4 miljoner sidvisningar från mars till början av september. Då smittläget i vårt område var lugnare under sommaren pausades livechatten i början av september – men i och med att antalet fall av covid-19 ökat under hösten startar vi chatten igen.

Klockan 15 håller socialminister Lena Hallengren pressbrief tillsammans med Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson samt Sveriges vaccinsamordnare Richard Bergström.

Se Expressens livesändning i spelaren nedan med start klockan 15.

Följ senaste nytt i livechatten i spelaren nedan. Ni är varmt välkomna att ställa frågor!