Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bonde från Småland söker kärleken i tv

Det har varit med många Smålandsbönder i ”Bonde söker fru” genom åren, nu läggs ytterligare en till listan. Nästa säsong hoppas en 24-årig köttbonde från Strömsnäsbruk hitta kärleken och det är dags för brevskrivare att höra av sig.

André Petersson från Strömsnäsbruk i Markaryds kommun är 24 år som vill träffa en härlig tjej att kanske gifta sig med en dag, skriver TV4 i ett pressmeddelande där Bonde söker fru-deltagarna presenterades på torsdagen.

Han är köttbonde och köpte sin gård i Strömsnäsbruk när han var 19 år. TV4 uppger att André är väldigt barnkär och hoppas få egna barn i framtiden.

Inte allt för långt från Smålandsgränsen hittar vi ytterligare en av årets deltagare, nämligen 35-åriga mjölkbonden Alexander Andersson från Dannike strax väster om Borås. Alexander är även barnkär och han tillbringar gärna tid med sina syskonbarn. Han är ”full av energi och har många järn i elden”, skriver TV4 i pressmeddelandet.

Precis som vanligt i det numera klassiska tv-programmet så uppmanas de som är intresserade av att träffa någon av bönderna att skicka brev till TV4, sista ansökningsdag är 12 maj.

Även tidigare år har bönder från Småland deltagit i programmet, bland andra Erik Bäckman, Johan Pettersson och Dennis Andersson. Två av de lokala bönderna – Sebastian Liljeblad (tidigare Davidsson) från Anderstorp, och Andreas Sjöberg från Ydre – har till och med gift sig med tjejer som de fann tack vare programmet.