Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravning Vanja Thor

Vanja Thor, Sävsjö

Begravningsgudstjänst har, i kretsen av de närmaste, hållits i Vallsjö kyrka för Vanja Thor. Akten inleddes med att Rolf Sjöö på trumpet, ackompanjerad av kantor Carina Hult på orgel framförde "Jag har hört om en stad", folkmelodi.

Officiant var komminister Erik Karlsson som höll griftetal och förrättade överlåtelsen varefter Rolf Sjöö sjöng "Där rosor aldrig dör" av D Bergagård.

Dottern Carin med familj och övriga närvarande tog under stilla musik ett sista avsked av Vanja. Avskedet inramades med sången "Du omsluter mig på alla sidor och håller mig i din hand".

Rolf Sjöö sjöng därefter "Nån däruppe måste gilla mig" av P Himmelstrand och "Ovan där" av I Lindestad. Till avslutning framförde Carina Hult och Rolf Sjöö på orgel och flygelhorn "What a wonderful world" av G D Weiss/B Thiele och under klockringning lämnade de församlade kyrkan. För att hedra minnet av Vanja Thor hade utöver med blommor även minnesgåvor lämnats till Demensfonden och märktes bland annat från Synskadades Lokalförening i Sävsjö.