Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravning Ulla-Brita Johansson

Ulla-Brita Johansson, Tranås

På Tranås gamla griftegård har borgerlig begravningsceremoni med urna hållits för Ulla-Brita Johansson, i kretsen av de närmaste. Maria Broman sjöng Tiggarn från Luossa av D Andersson/G Johansson till eget pianoackompanjemang. Officiant var Kjell Ram som höll minnestal och läste dikterna Det händer något med naturen av P Curman och Vårt liv är en vindfläkt av N Ferlin.

Gravsättning ägde rum varpå det togs ett sista avsked under det att Tröstevisa med Benny Andersson och Orsa spelmän spelades. Blommor samt minnesgåvor till Röda Korset och Läkare utan gränser märktes från bland andra stickkompisarna på Röda Korset, Fredagsbadarna, SPF Tranåsseniorerna, Röda Korset i Tranås och Brf Falkberget. Maria Broman avslutade akten genom att spela Änglamark av E Taube på piano. Sonen Anders Wilhelmsson framförde slutligen familjens tack.