Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravning Nils Wedin

Nils Wedin, Nässjö

Begravningshögtid har hållits i Skogskapellet, Nässjö, för Nils Wedin, Nässjö. Till inledning spelades Brusa högre lilla å av och med B J:son Lindh. Officiant var entreprenör Evert Rydén som hälsade välkommen och sjöng Himlen är oskyldigt blå av T Gärdestad och Du är alltid en del utav mig av L Holm/L Berghagen. Vintersaga med Jerry Williams spelades. Evert Rydén höll minnestal och förrättade överlåtelse. Gemensamt sjöngs Så länge skutan kan gå och I natt jag drömde. Till avslutning spelades Håll mitt hjärta med Björn Skifs.

Efter akten bars urnan ut för gravsättning på Skogskyrkogården där döttrarna Margareta och Viveca med familjer tog ett sista farväl. Bland blommor och gåvor märktes från HSB bostadsrättsförening Vävaren, Bastugänget, kollegorna i Järnvägsseniorerna SEKO Småland, Järnvägarnas fritidsförbund Nässjö, SRF Höglandet, Synskadades Riksförbund Jönköpings län, ABF Jönköpings län, Adriansnäs samfällighetsförening och Åkers Socialdemokratiska förening.

Efter gravsättningen följde minnesstund i SMU-gården där Evert Rydén sjöng Livets tåg. Minnesord lämnades av Margareta Fransson. Minnesgåvor har lämnats till Läkare utan gränser.