Annons
Vidare till tranastidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravning Gösta Johansson

Gösta Johansson, Sävsjö

Begravningsgudstjänst har hållits i Vallsjö kyrka för Gösta Johansson. Akten inleddes med att kantor Jarri Ederth på orgel spelade Vid Mälarö kyrka av S Lindahl. Officiant var komminister emeritus Ingemar Johansson som höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Per Malmqvist inramade akten med att till Jarri Ederths flygelackompanjemang sjunga Jag skall gå genom tysta skyar av D Andersson och Jag har hört om en stad av L Lithell.

Under stilla musik tog familj, släkt och vänner ett sista avsked av Gösta. Tal hölls av systern Kerstin Johansson, Sävsjö. Till avslutning framfördes på orgel Tröstevisa av B Andersson och under klockringning lämnade de församlade kyrkan. Gravsättning kommer senare att äga rum i minneslunden på Vallsjö kyrkogård. För att hedra minnet av Gösta Johansson hade utöver blommor även minnesgåvor lämnats till Strokefonden, Barncancerfonden, PRO:s minnes-, kultur- och stipendiefond och Läkare utan gränser. Minnesgåvor märktes från Kaffegruppen på Bryggaren och PRO i Sävsjö.