— Våra kunder och vi är inne i en stark tillväxtfas och det känns naturligt att expandera i en region med stor kompetens i integrationsområdet, säger Gustav Rosén, vd på Entiros, i ett pressmeddelande.

Annons

Entiros hoppas på att kunna hjälpa fler företag i Göteborgsregionen att få ut mer av sina IT-investeringar med fler integrationsspecialister och nya, centrala, lokaler på Drottninggatan. Förutom huvudkontoret i Tranås finns Entiros sedan tidigare även i Linköping och Stockholm, men 70 procent av företagets leverans sker dock till kunder utanför Sverige.

Entiros utveckling

I början av år 2015 flyttade Entiros in i nya lokaler, från stationshuset till kvarteret Hackspetten i Tranås, och uttryckte ett ständigt behov av mer personal. I slutet av samma år fick Entiros en topplacering på Deloittes lista över Sveriges snabbast växande företag inom tekniksektorn. Dessutom fick företaget två nya storkunder i Volvo personvagnar och Keolis, vilket innebar en snabbare tillväxt än beräknat.

År 2015 tog Gustav Rosén hem utmärkelsen årets entreprenör, vilket han uppgav kändes ”väldigt hedrande”. Två år tidigare blev Gustav Rosén och Stefan Wik utsedda till årets företagare.