Sävsjötragedin: Polisens arbete ska granskas efter kritiken – uppgifter: Flera hundpatruller i tjäns - Tranås Tidning
Tranås Tidning

Annons

Sävsjötragedin: Polisens arbete ska granskas efter kritiken – uppgifter: Flera hundpatruller i tjänst men ingen kontaktades

Sävsjötragedin: Polisens arbete ska granskas efter kritiken – uppgifter: Flera hundpatruller i tjänst men ingen kontaktades

Särskilda åklagarkammaren i Stockholm har ännu inte beslutat om det kommer inledas en förundersökning angående polisens hantering i samband med att en kvinna frös ihjäl och två barn köldskadades i Sävsjö.
– Jag har begärt in mer information i ärendet, säger Marianne Nordström från särskilda åklagarkammaren i Stockholm, som är åklagare i ärendet.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

De tjänar mest i Tranås och Aneby – se topp 10-listan

Vem toppar löneligan där du bor? Tidningen har sammanställt personerna som tjänar mest i Höglandskommunerna Tranås, Eksjö, Aneby, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda, från deklarationsåret 2018.

Verksamhet inspekterades: Tranås kommun riskerar föreläggande

Ständig oro, avsaknad av energi samt obalans. Personal inom stöd och omsorg går på knäna i den rådande arbetssituationen.
Nu riskerar Tranås kommun ett föreläggande från Arbetsmiljöverket.

Vädret stoppade sportlovsaktiviteter: ”Nu var det vår istället för vinter”

Mildvädret ställde till en del problem för arrangörerna under sportlovet. Flera aktiviteter fick ställas in på grund av snöbrist och svaga isar.

Krönika: Hans bidrag har kallats för en viltolycka

Tidningens melodifestival expert om lördagskvällens delfinal.

Bildspel: Familjen Creutz byggde ut sitt 114-åriga hus: "För litet för en modern familj"

Vid första anblicken var de tveksamma, men nu 13 år senare stortrivs Carolin och Joakim Creutz i huset som är bland det äldsta i Västra Brudbadet. Under renoveringen och utbyggnaden av huset har det gjort flera spännande fynd i det 114-åriga huset. Gamla tidningar, kläder och benrester.

Stort engagemang i sökandet efter Ayla

Engagemanget i sökandet efter femåriga Tranåshunden Ayla är stort. Bara under fredagen har ett 20-tal personer och flera hundar varit ute och letat. Ayla försvann vid 16-tiden på onsdagen och har sedan dess varit spårlöst försvunnen.

Sportlov med sagor

På fredagen bjöds de minsta barnen på sagostund i biblioteket. De lyssnade hänfört när Sanna Godenäs läste högt från sagornas värld.

Bergvik: ”Utgår från att vi måste ta full pott”

Han har skrivit avtal med Tingsryds AIF. Men Fredrik Bergvik försäkrar att det är Tranås AIF som gäller.
– Vi var tydliga med att det är det här Taif som gäller, säger han.
Artikel 2 av 9
De tjänar mest i Tranås och Aneby – se topp 10-listan
Tillbaka till startsidan