Tranås bouleklubb väntar förfarande på en lösning av en ny inomhusbana, som enligt kommunen skulle ordna sig. När ska det ordna sig?

Kommunen tände ett nytt hopp om att vara i Bredstorp, i hallen där badminton, tennis håller till bland annat…

Vi var och tittade och såg en möjlighet till lösning, och att vi även skulle ha våra utomhusbanor i anslutning till lokalen, vad bra det skulle bli. Men beslutet från kommunen har inte kommit och vi i Tranås bouleklubb kommer stå utan inomhusbana ytterligare en höst/vinter.

Tranås kommun, nu är det verkligen dags att ni håller löftet om att det skulle ordna sig, och kommer fram till en lösning, innan ni tvingar oss att lägga ner vår förening.

Det går inte driva en förening när man bara kan spela vår/sommar, föreningen behöver anordna sina tävlingar för att dra in pengar.

Nu vädjar vi till Tranås kommun, att komma med en lösning till vår förening, så snart som möjligt, så att vi kan färdigställa banorna så de hinner sätta sig, så att vi har en hall till hösten 2020. Till den här hösten/vintern, kommer vi inte hinna få några banor färdiga för spel, även om vi får tillgång till lokalen inom det snaraste.

Många besvikna boulespelare som under hösten/vintern blir utan friskvård och socialgemenskap igen.

Hoppet är det sista som överger en, så vi i Tranås bouleklubb hoppas på en snabb och bra lösning.

Annons

ANNELIE