Under påskhelgen blev det klart att Full Fart AB förvärvar det lokala enmansföretaget Byggmästaren.com, som utfört byggtjänster och renoveringar inom Tranåsområdet.

– Slawomir och jag har pratat om det här tidigare och det var snabba ryck när affären blev klar i helgen, säger Belmir Bosnjak, som äger bemanningsföretaget tillsammans med sin fru Sanda.

Fler erbjudanden

Slawomir Zurawik har ägt och drivit Byggmästaren.com sedan 2014.

– Han har redan börjat jobba hos oss och blir en stor tillgång som snickare och målare. Slawomir hade tidigare fyra anställda och vi ska se om vi även kan få över dem till vårt företag. Vi har förfrågningar även från andra håll, flera erbjudande att fundera över. Det känns jättebra att expandera.

Full Fart AB siktar inom kort på att utöka verksamheten med kontor och anställda i Nässjö och Belmir Bosnjak ser ljust på framtiden.

– Vi har hur mycket som helst att göra och när det gäller verksamheten i Nässjö har vi nyligen hittat en lokal, säger Belmir.

Bygger nytt

I Tranås är den nuvarande lokalen vid Mjölbyvägen för liten och Full Fart AB håller på att bygga nytt i Hubbarps industriområde.

Företaget har köpt tomtmark på 5 000 kvadratmeter och byggnationen har redan påbörjats. En ny stor hall på 500 kvadratmeter ska byggas, som ska inrymma garage, lager och kontor.

– Vi väntar på att tjälen ska gå ur marken så att vi kan börja med plattan. Vi kommer att sköta det mesta själva när det gäller byggnationen och vi räknar med att ha inflyttning i början av 2018.