Fiskets dag firades ordentligt på Torpön under hela torsdagen. De som ville kunde dagen vara med i en fisketävling eller gå på en uppvisning i hur man rensar fisk.

Redan på förmiddagen öppnade båtmässan och det var mycket folk i rörelse ßßhela dagen.

– Det har verkligen kommit folk i alla åldrar också, det tycker jag är roligt, säger Sabo Ruya, ansvarig på Torpöns Färjeläge.

Trädgård och whiskeyresor

På kvällen ändrade dagen tema och istället för fisk och båtar pratades det om bilar istället. Bosse "Bildoktorn" Andersson gästade nämligen komikerduon Tjoho i.

Annons

– Det känns fantastiskt fint att vara här, det är första gången jag är på Torpön och det är ju jättevackert, säger Bosse "Bildoktorn" Andersson.

Han åker runt på många olika platser i Sverige för sådana här typer av intervjuer eller för att vara konferencier. Den senaste tiden har han annars tagit det lugnt med jobb och lägger mer tid på sina intressen, trädgård och whiskeyresor.

– Folk brukar alltid säga det att whiskey och bilar, det går väl inte ihop. Men jo, säger jag. Det finns ju fem platser i de flesta bilar, då kan man ju turas om att köra, berättar Bosse "Bildoktorn" Andersson.

Mer än 10 år

Komikerduon Tjoho består av Magnus Karlsson och Magnus Gunnar. De har flera år i rad bjudit in olika gäster till den så kallade Torpösoffan.

– Ja, det är ju egentligen min gamla trädgårdssoffa som vi har tagit hit och vi håller tummarna varje år att den ska hålla lite till, berättar Magnus Karlsson och skrattar.

Magnus och Magnus, eller Tjoho som de kallar sig har spelat ihop i mer än tio år och de tycker om att ta det lite som det kommer under föreställningarna.

– Jag tror aldrig vi har repat, vi bara kör lite och försöker få folk att ha det roligt, berättar Magnus Karlsson.