– Vi har funderat åt lite olika håll, men det känns som vi har hittat helt rätt i laget. Vi har en riktigt bra stomme. Szymon Wozniak har låst sig vid 1,6-1,7 och han blir troligen kvar där han är, säger lagledaren Fredrik Staaf.

FAKTA: Laget mot Lejonen

1. Martin Vaculik

2. Szymon Wozniak

3. Jaroslaw Hampel

4. Jonas Davidsson..

FAKTA: Laget mot Lejonen

1. Martin Vaculik

2. Szymon Wozniak

3. Jaroslaw Hampel

4. Jonas Davidsson

5. Bartosz Zmarzlik

6. Oliver Berntzon

7. Thomas H Jonasson

Elit Vetlanda har gått riktigt bra på hemmaplan den här säsongen och Staaf berättar att han inte vill röra om för mycket i grytan.

– Vi är jäkligt bra formmässigt och har fått ihop det riktigt bra i år. Vi har en bra blandning på olika förare.

Tillräckligt bra för att vinna i år

Än har publiken inte sett det bästa av Elit Vetlanda i år?

Annons

– Nej, det tror jag inte. Det finns mer att klämma ut. Än har vi inte gjort den där riktigt bra matchen. Någonstans fallerar det alltid. Men det känns som vi är tillräckligt bra för att vinna i år.

På tisdag kommer tabelltvåan Lejonen på besök och det är en viktig match. Första mötet lagen emellan den här säsongen slutade med seger för Elit Vetlanda med 53-37.

– Det är en jäkligt viktig match. En sexpoängsmatch skulle man kunna säga. Vi har satt oss i en bra sits när vi vann i Gislaved. De som vinner på tisdag sätter sig i en bra sits i tabellen helt klart.

"Ett intressant lag"

Lagledaren Staaf säger att det ska bli intressant och se vad motståndarna ställer upp med för lag på tisdag. Men en förare varnar han för redan nu.

– De har inte förlorat på bortaplan i år än. De har ett intressant lag. Magnus Karlsson får vi se upp med. Han åker alltid bra i Vetlanda.