Tranås Tidning

Annons

Därför är Tranåsrestaurangen till salu

Därför är Tranåsrestaurangen till salu

Pastarestaurangen Buonu är till salu. Ägaren och tillika kocken har drabbats av en skada som inte gör det möjligt för honom att fortsätta. Nu letar han efter någon som vill ta över stället.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Förhandlingar pågår i Tranås Stadshus: ”Det finns oskrivna spelregler”

Förhandlingar pågår vad gäller de olika nämndposterna i Tranås kommun. Men det är förmodligen först i december som det står klart hur kommunen ska styras den kommande mandatperioden.

Klart med stort bidrag från Boverket

Aneby Bostäder gör en rejäl upprustning av utemiljön i kvarteret Delfinen. Stiftelsen har fått klart med ett stort bidrag från Boverket.

Backgiganten i topp efter succéstarten - "Vill bevisa för alla"

Poängbäst bland backarna, bäst plus-minus-statistik i hela serien och tio raka segrar.
Inte konstigt Fredrik Lindström njuter av att lira hockey i Taif just nu.
– Det går inte klaga på det, säger han med ett leende efter storsegern mot Forshaga.

Thomas Fogdö: ”Jag hatar att säga att jag inte kan”

Att plötsligt vara beroende av hjälpmedel kan kan bli en livsomvälvande förändring för vem som helst. Rullstolsburna slalomikonen Thomas Fogdö vill dock bryta stigmatiseringen, och ser hellre begränsningar som något egenvalt.

Knarkjakt på kyrkogård – vi var på plats när polishund letade

En misstänkt knarkgömma på en kyrkogård och en bilförare som smiter från en poliskontroll - vi fick vara med när polisen gjorde sin största insats mot knarket bland ungdomar i Gislaveds kommun på länge.

Förslaget: Bygg perronger i Gripenberg och Sommen

Att först behöva ta bussen till Tranås för att sedan ta tåget till exempelvis Mjölby eller Nässjö är inget vidare miljötänk anser en Gripenbergsbo som nu vill att det ska finnas perronger i både Gripenberg och Sommen.

Emmy Abrahamson i litteraturpodden: "Humor är en sköld mot det svåra"

Den bästsäljande författaren Emmy Abrahamson är gäst i det sextonde avsnittet av Smålands litteraturpodd. Här berättar hon om hur hon träffade sitt livs kärlek på en parkbänk i Amsterdam och om det chockerande mötet med den svenskan psykiatrin. Framför vill Emmy Abrahamson prata om humor – och hur den kan fungera som en underbar sköld mot världen.

Ledare: Orimligt att tullen inte kan ingripa mot ligorna

De senaste dagarna kan tulltjänstemän ha stått och tittat på när verktyg och maskiner som stulits i Jönköpings län förts ut ur landet och inte kunnat göra annat än just titta på. Så kan det inte få fortsätta.
Artikel 2 av 9
Förhandlingar pågår i Tranås Stadshus: ”Det finns oskrivna spelregler”
Tillbaka till startsidan