Annons

Carina ska korta köerna till BUP

Carina ska korta köerna till BUP

Hon sitter på en helt ny stol i regionen. Carina Vestergren leder barn- och ungdomspsykiatrins nya länsklinik - och har ett viktigt arbete framför sig. Hennes uppdrag är att utveckla verksamheten och korta köerna till BUP.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Farlig korsning i centrala Tranås ännu inte åtgärdad

En ny, säkrare trafiklösning i kvarteret Gyllenfors drar ut på tiden. Beslut om projektering togs 2015, men efter det har inte mycket hänt.

Så mycket tjänar regionens toppar

Regionråden inom Region Jönköping har nyss fått ett nytt och högre arvode för sitt uppdrag i folkets tjänst. Regionen har nio avlönade politiker och det högsta arvodet har den högsta politikern, Malin Wengholm. Men de flesta av de högsta tjänstemännen har betydligt högre lön än politikerna.

”Bajen” väntar för Taif

Nästa vecka inleder Tranås AIF kvalspelet mot allsvenskan.
På söndagen stod det klart att laget kommer att möta Hammarby i första rundan.

Stig återvände till Aneby för klassikern: "Det är fantastiskt"

I söndags förmiddag gick stapeln för årets första Anebyklassiker, och nära 100 personer stod redo i vinterlandskapet. En av dem var åkaren Stig Johansson, som återvände till sitt forna hem Aneby för att delta i klassikern.
— Det är jätteroligt att vara här igen, säger han.

Ingrid en orädd krokodil-klappare

Som liten tillbringade Ingrid Dahlberg nästan ett år på sanatorium. Hon fick tidigt lära sig ta hand om sig själv - och har aldrig haft svårt att säga sin mening. Något lärardottern från Alseda haft nytta av både som tv-chef, teaterchef och landshövding.

Krock mellan bil och cyklist – en allvarligt skadad

En cyklist och en personbil kolliderade på Mjölbyvägen, norr om Tranås, på lördagskvällen. Cyklisten skadades och fördes till sjukhus med allvarliga skador.

Explosionen i polishuset förändrade Nils-Eriks liv

Den 8 september 1993 skakades polishuset i Vetlanda av en explosion. Polismannen Nils-Erik Gunnar skadades så allvarligt att han senare tvingades lämna polisyrket.

Polis kontrollerade dikeskörning – upptäckte misstänkt stöldgods

När polisen kontrollerade en bil som kört i diket upptäcktes misstänkt stöldgods i fordonet. Två personer har anhållits misstänkta för stöld.
Artikel 2 av 9
Farlig korsning i centrala Tranås ännu inte åtgärdad
Tillbaka till startsidan