Annons

Annons

Annons

Bandy och basket – här är veckans livesändningar på Tranås Tidning

Som tidigare rapporterat kommer du kunna se mängder av direktsänd sport på sajten under hösten och vintern. Den här veckan är det i form av bandy och basket.

Se Vetlanda BK och Nässjö Basket i direktsändning på sajten den här veckan.

Bild: Fredrik Johansson, Peter Gustafsson

Annons

Efter förra säsongens slut har Tranås Tidning säkrat sändningsrättigheter för flera serier med lokala lag. Det rör sig om bandyns elitserier och svenska cup på dam- och herrsidan, Hockeyettan och Svenska Basketligan herr.

Den här veckan visas två matcher i direktsändning på sajten. Läs i faktarutorna nedan hur du gör för att se matcherna.

Onsdag, 20 september, 18:50: Vetlanda BK–IFK Vänersborg i svenska cupen - klicka här för att komma till sändningen.

Annons

Annons

Fredag, 22 september, 18:54: Nässjö Basket–Uppsala Basket i ligapremiären i Nässjö Sporthall - klicka här för att komma till sändningen.

Fakta

Titta hit – så ser du livesporten på Tranås Tidning

Från och med seriestarterna sänder Tranås Tidning alla Vetlanda BK:s, Skirö AIK:s, Nässjö Baskets och Tranås AIF:s seriematcher. Bortamatcher, hemmamatcher och slutspelsmatcher kommer visas direkt på tranastidning.se/livesport

För att ta del av sändningarna krävs en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt, alternativt på Tranås Tidnings e-tidning eller papperstidning (paketen som heter Digital Premium eller Total).

Har du idag en sajtprenumeration, på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt på sändningssidan för livesport, eller redan nu genom att klicka här. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och övriga lokala sajter inom Bonnier News Local. Dessutom – alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan