Annons

Annons

Annons

Tranås

Insändare
SD om Granelundsskolan: Tänk efter före

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Sverigedemokraterna vill att övriga partier lyssnar så att man slipper att åter komma med ett ”vad var det vi sa”.

Bild: Elin Elderud

Annons

Så kan man säga, men vi skall väl se framåt? Nåväl lite måste vi i alla fall backa bandet:

Tranås kommun gav Tranåsbostäder i uppgift att ta fram en plan för en arena vid åkanten intill Stadshuset, vi har hela tiden försökt stoppa dessa planer. Nåväl närmare 20 miljoner har man lagt ut på underlag och planering, och som det nu ser ut så kommer dessa pengar vara kastade i ån.

Annons

Annons

Nästa projekt vi hela tiden har sagt nej till är höghastighetsjärnvägen, där närmar man sig 5 miljoner för konsulter och kostnader för eget arbete, inte heller här verkar det kunna bli verklighet, i alla fall inte inom den närmaste tiden, skulle så bli fallet kommer säkerligen tågen att gå så fort att dom inte hinner stanna i Tranås.

Nog om det som varit.

Men nu kommer vi till nästa projekt, en skola i Granelund, där offerten ligger på 240 miljoner +-20% och där är jag säker på att det är + som gäller och lite till.

Visst kan det vara bra med en ny skola, men vi tycker det är bättre att vi rustar upp dom skolor vi har, som verkligen behöver renovering och då tänker vi på Hubbarpsskolan och Junkermålsskolan.

Vidare vad händer när Granelundsbygget är klart? Då är vi säkra på att man kommer att lägga ner landsbygdsskolorna i Linderås, Gripenberg och Sommen. Men det är ju inget övriga partier nämner, men man tar avstånd från vår motion om att inte lägga ner dessa skolor.

Det skulle ju vara klädsamt om övriga partier kunde lyssna på oss innan så vi slipper komma med vad var det vi sa, fler gånger!

Sverigedemokraterna i Tranås

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan