Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tranås

Följ med in i centralköket – här lagas 3 000 portioner per dag

Locket öppnas och het ånga pyser ut ur det stora kärlet där spagettin rasar ner i det bubblande vattnet. Till de 3 000 portionerna går det åt nära 160 kilo pasta som ska kokas.

– Vi hanterar stora volymer varje dag, säger Markus Ekvall som är arbetsledare i centralköket på Junkaremålsskolan.

Zaifedin Kharouti jobbar i köket. Han är praktikant från Vux. I bakgrunden kollar arbetsledare för centralköket, Markus Ekvall, att allt ser bra ut.

Bild: Elin Elderud

Annons

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy