Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Musikkåren fick KD:s Vitsippspris

Musikkåren fick ta emot Vitsippspriset av Kristdemokraternas Mats Antonsson.

Annons

Tranås musikkår har prisats för sitt återkommande och ideella engagemang för Tranås musikliv. I helgen fick de ta emot Vitsippspriset av Kristdemokraterna.

Kristdemokraterna i Tranås har återigen delat ut Vitsippspriset.

– Det är ett pris vi delar ut nästan varje år och vi ger det till någon som har gjort goda insatser för kulturen, miljön, företagsamheten eller ideella engagemang, säger Mats Antonsson (KD).

Årets pristagare är Tranås musikkår som fick ta emot emot utmärkelsen på torget i lördags.

Partiets motivering var följande:

Annons

”För återkommande ideella insatser inom musiklivet i Tranås och ansvar och engagemang för att skapa gemenskap över generationsgränser inom musiken.

Annons

Årligen återkommande marscher på Storgatan, konserter i olika sammanhang året runt samt julkonsert som förgyller livet för oss Tranåsbor och dessutom med möjlighet att se och höra professionella artister från hela landet.

Tranås musikkår är en mycket god ambassadör för Tranås och ett exempel på föreningslivets stora betydelse för ett gott liv.”

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy