Annons

Annons

Annons

Begravning Björn Rudqvist

Björn Rudqvist, Eksjö

Begravningsgudstjänst har hållits i Skogskapellet Eksjö för Björn Rudqvist, Eksjö.

Akten inleddes med att Sören Gustafsson på orgel och Claes Kihlagård på trumpet spelade Öppna landskap av U Lundell och därefter sjöng Sören till eget pianoackompanjemang Änglamark av E Taube. Unisont sjöng man sedan psalmen Var jag går i skogar berg och dalar och officiant var Josefine Lindström som höll griftetal och förrättade överlåtelsen. På orgel och trumpet framfördes You raise me up av R Lövland/B Graham och unisont sjöng man psalmerna En vänlig grönskas rika dräkt och Härlig är jorden.

Annons

Annons

Vid urnan tog sedan de närvarande ett sista farväl. Som avslutning framfördes May way av Claes Kihlagård som sjöng och spelade trumpet till Sörens orgelackompanjemang.

Vid graven på Skogskyrkogården sänktes urnan och på trumpet spelades Bred dina vida vingar samt tapto. Förutom med blommor har Björn Rudqvists minne hedrats med gåvor till Friluftsfrämjandet, Vi-Skogen och Cancerfonden.

Blommor och gåvor märktes från bland andra Torsdagsgruppen Friluftsfrämjandet Eksjö, Fritidskontoret Eksjö, Gympagruppen på I 12 Eksjö, Norra Smålands regementes kamratförening samt Styrelsemedlemmar och Kursteam i Friluftsfrämjandets Smålandsdistrikt.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan