Annons

Annons

Annons

Begravning Bernt Gustafsson

Bernt Gustafsson, Eksjö

Begravningsgudstjänst har hållits i N. Solberga kyrka för Bernt Gustafsson, Eksjö. Till inledning spelade Maria Sandberg Air av Bach på orgel. Claes Kihlagård sjöng My way av J Revaux och spelade en vers på trumpet till Maria Sandbergs pianoackompanjemang.

Officiant var Jenny Brodd Ekelund som höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Gemensamt sjöngs Blott en dag, Bred dina vida vingar och Härlig är jorden. Under stilla musik tog makan IngaLill, barnen Annika och Patrik med familjer samt övrig släkt ett sista farväl vid kistan. Claes Kihlagård sjöng You Raise Me Up av R Lövland – G Brendan och spelade en vers på trumpet till pianoackompanjemang av Maria Sandberg som avslutade med att spela Amazing grace trad. tillsammans med Claes Kihlagård på trumpet.

Annons

Annons

Efter akten följde minnesstund på Under Eken där Claes Kihlagård ledde samlingen och spelade Den ensamme herden av J. Last och O, Store Gud trad. på trumpet. Barnbarnet Emma Gustafsson sjöng Utan dina andetag av J Berg. Minnesord lämnades av brodern Göthe Gustafsson.

Bernts minne har hedrats med blommor och minnesgåvor till Cancerfonden och Hjärt-Lungfonden. Bland gåvorna märktes från Brf Portalen Eksjö. Gravsättning har skett på N. Solberga kyrkogård.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan