Annons

Annons

Annons

Insändare
Det finns många experter

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Svar till Mikael Sterner i tidningen den 18 april.

Det finns många experter inom många olika områden. Mikael Sterner verkar vara en av dem. Det började med att han hade åsikter om hur Kulturhuset i Sävsjö skulle skötas. I sitt senaste inlägg har han tips hur PRO ska sköta sin verksamhet. Först ska jag rätta hans påstående att vi har uppemot 200 på alla våra sammankomster. Det har jag aldrig påstått. De flesta av våra träffar samlar inte så många, men då har vi andra lokaler eller är utomhus.

Annons

Annons

Han påstår också att det finns lokaler i Sävsjö som rymmer uppemot 700 personer, vilka de är nämner han inte. Kan det möjligen vara kyrkorna? Och förresten de skulle säkerligen inte vara kostnadsfria. Sen är det inte alla av våra medlemmar som skulle känna sig bekväma i dessa lokaler. Skulle det vara så populärt att till exempel ha en pubafton med sång och dans i en sådan lokal?

När det gäller betalningsförmågan hos PRO i Sävsjö behöver du inte bekymra dig över den, den sköter styrelsen och dess medlemmar. Om jag känner Mikael Sterner rätt så kommer han säkert att komma med andra argument men jag kommer inte att besvara dom fler gånger.

Bengt Persson, PRO Sävsjö-Vrigstad

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan