Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Realistisk optimism

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändare/Höglandet

Vi moderater tror på människan och att vi tillsammans med andra kan skapa, förändra och driva på en positiv utveckling. I dessa mörka tider får vi inte bli allt för pessimistiska utan hitta lösningar som så snabbt som möjligt tar oss tillbaka till den vardag som vi är vana vid.

Nu är det viktigt att vi sluter upp och stöttar våra företag, handlare, krögare – allt ifrån stora koncerner till den lokala pizzerian. Devisen att om vi vill ha en levande storgata i framtiden – handla där idag kan inte kännas mer aktuellt.

Annons

Annons

Det är dags att lyfta fram våra vardagshjältar som gör sitt yttersta i vården, på våra äldreboenden, affärsidkare som kämpar för sin överlevnad. Frågan är vad jag kan bidraga med i civilsamhället. Det kanske är tanken om vilka kan behöva hjälp i min trappuppgång med att handla eller att till helgen köpa hem mat från den lokala restaurangen.

Håll huvudet kallt, behåll ditt varma hjärta och tvätta händerna!

Mats Holmstedt (M)

ordförande Moderaterna i Tranås

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy