Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Eksjö stadsfest 2020

Känd röstskådespelerska kommer till Eksjö

Musikalartisten och röstskådespelerskan Annika Herlitz kommer till Eksjö sista helgen i augusti.

Annons

Hon är rösten bakom Elsa i filmerna Frost. Musikalartisten och röstskådespelerskan Annika Herlitz kommer till Eksjö stadsfest i slutet av augusti. Även Thomas Stenström är klar till sommarens musikfest.

Annika Herlitz har bland annat medverkat i musikalproduktionerna Grease och Jesus Christ Superstar. 2015 medverkade hon i Melodifestivalen med låten "Ett andetag".

Hon är även rösten till Elsa i den svenska versionen av Frost. Filmen handlar om systrarna Anna och Elsa och deras vän Olof, som är en snögubbe. Lördagen den 28 augusti kommer hon till Eksjö.

Annons

Thomas Stenström kommer till Eksjö stadsfest.

Annons

Ytterligare en artist är klar för sommarens stadsfest. Det är Thomas Stenström. Debutalbumet "Nåt annat, nån annanstans" släppte han 2012. Två år senare släppte han albumet "Fulkultur" med hitlåten "Slå mig hårt i ansiktet" som första singel.

Uppföljaren "Rör inte min kompis" kom 2017. Därefter har han gett ut EP och album samt haft ett antal spelningar. Den 28 augusti kommer Tomas Stenström till Eksjö stadsfest.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy