Annons

Annons

Annons

Begravning Jan Clausén

Jan Clausén Nässjö

Begravningsgudstjänst har hållits i Skogskapellet, Nässjö, för Jan Clausén, Nässjö. Vid orgeln tjänstgjorde organist Eva-Marie Nilsson som före akten spelade Air av J S Bach. Anna Sundling sjöng till Evert Rydéns flygelackompanjemang Håll mitt hjärta av P Hallström/L G Andersson. Officiant var kyrkoherde Clas Jonsson som höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Anna Sundling sjöng Som en bro över mörka vatten av P Simon. Gemensamt sjöngs Blott en dag, ett ögonblick i sänder och Var jag går i skogar, berg och dalar.

Annons

Annons

Under stilla musik tog barnen Jens, Ulf och Hans med familjer, Ann-Britt med familj, släkt och vänner ett sista farväl vid kistan. Till avslutning spelade Eva-Marie Nilsson Tröstevisa av B Andersson/J Leijon. Bland blommor och gåvor märktes från Industrilås AB och Nässjö fabriks- och hantverksförening.

Efter akten följde minnesstund i Missionskyrkan där Aron och Birger Hjorthage spelade på althorn Tänk när släkt och vänner. Minnesord lämnades av Aron Hjorthage och Ann-Britt Grändemark. Anna Sundling sjöng Stad i ljus av P Bäckman till pianoackompanjemang av Evert Rydén. Minnesgåvor har lämnats till Missionskyrkans scouter och Cancerfonden.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan