Annons

Annons

Annons

Gislaved

Här är cykeln som kopplas till mordet på 57-årige Kjäll

Polisen vill ha allmänhetens hjälp i jakten på Kjäll Gustafssons mördare. En grön damcykel med en annorlunda ringklocka bedöms som högintressant i mordutredningen.

Här är cykeln som bedöms vara högintressant i utredningen kring mordet på Kjäll Gustafsson. Vittnesuppgifter kan lämnas till polisen.

Här är cykeln som bedöms vara högintressant i utredningen kring mordet på Kjäll Gustafsson. Vittnesuppgifter kan lämnas till polisen.

Annons

Annons

Polisen har fortfarande inte gripit någon person efter mordet på 57-årige Kjäll Gustafsson. Han mördades på restaurang Ströget i Gislaved på kvällen den 14 december förra året.

Polisen har bedrivit ett omfattande utredningsarbete sedan dess – men i nuläget har man inte lyckats knyta någon till det grova brottet.

I förundersökningen söker polisen information kring en cykel som bedöms vara intressant i utredningen. Redan under mordkvällen hittades två övergivna cyklar i närområdet, vilket VN avslöjade några dagar efter dådet.

Cykeln som polisen vill ha in tips om är av dammodell och grön till färgen. Den har också en annorlunda ringklocka på.

Polisen vill nu veta om någon känner igen cykeln eller sett den någonstans före mordet på Kjäll Gustafsson. Polisen är också angelägen att veta om det finns någon som känner till ägaren till cykeln eller vem som kan ha använt den.

VN var i kontakt med Håkan Boberg, närpolisområdeschef i Värnamo, i förra veckan. Då berättade han att utredningen pågår i oförminskad styrka.

– Vi har hållit många förhör och det är fortfarande många poliser som utreder mordet. Men det finns mycket kvar att göra. Bland annat väntar vi ännu på resultat från Nationellt forensiskt centrum (NFS). Hoppet är inte ute och vi hoppas innerligt att vi hittar gärningspersonen, säger Håkan Boberg.

Polisen är också intresserad av att komma i kontakt med personer som kan ha annan viktig och betydelsefull information om händelsen. Sådana vittnesuppgifter kan lämnas på 114 14.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan