Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Flisby/Solberga

Begravning Anna-Britta Gustafsson

Anna-Britta Gustafsson, Flisby

Begravningsgudstjänst har hållits i Flisby Kyrka för Anna-Britta Gustafsson, Flisby. Vid orgeln tjänstgjorde kantor Maria Sandberg som före akten spelade Tröstevisa av B Andersson - J Leijon. Officiant var församlingsherde Josefin Lindström som höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Katarina Palmgren sjöng Där rosor aldrig dör. Gemensamt sjöngs Var jag går i skogar, berg och dalar samt Härlig är jorden. Under stilla musik tog barn, barnbarn och barnbarnsbarn, syskon, släkt och vänner ett sista farväl vid kistan. Katarina Palmgren sjöng Kärleken är av I Forsmann, H Almqvist och B Ljunggren. Till avslutning spelade Maria Sandberg Hjärtats saga av W Åström. Bland blommor och gåvor märktes från SPF Solflisan.

Annons

Annons

Efter akten följde minnesstund i Flisby Bygdegård där Evert Rydén ledde samvaron. Minnesord lämnades av barnbarnet Marie Hammarin som även visade en film och bildspel. Minnesord lämnades också av Lilian Årevall. Evert Rydén sjöng Strövtåg i hembygden. Samlingen avslutades av Evert Rydén. Minnesgåvor har lämnats till Cancerfonden, Hjärt - Lungfonden och Hope children center i Kiamoka, Kisii, Kenya.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy