Annons

Annons

Annons

Begravning Valborg Thörn

Valborg Thörn, Kvillsfors

Begravningsgudstjänst har ägt rum i Ökna kyrka för Valborg Thörn, Kvillsfors. Akten inleddes med att kantor Johan Ekenvärn framförde Stad i ljus av P Bäckman på orgel. Heléna Svenson var solist och hon sjöng Du är alltid en del utav mig av L Holm/L Berghagen och Som en bro över mörka vatten av Å Arenhill till eget pianoackompanjemang. Officiant var Christer Rudvall som höll griftetalet, förrättade överlåtelsen samt sjöng begravningsbönen.

Annons

Annons

När de närmaste och övrigt närvarande tog ett sista farväl av Valborg spelades lugn musik på orgel. Unisont sjöngs psalmerna Blott en dag, Så tag nu mina händer och Härlig är jorden. Som avslutning spelade Johan Ekenvärn Tröstevisa av B Andersson på orgel. Under klockringning bars kistan ut för gravsättning på kyrkogården.

Efter följde minnesstund i församlingshemmet där familjen dekorerat borden med fotografier av Valborg. Christer Rudvall inledde samvaron med att läsa en bordsbön. Jeanette Axelsson läste blom- och gåvohälsningar. Samvaron avslutades med att Jeanette framförde familjens tack för personlig närvaro samt läste dikten Allt är bra av Henry Scott Holland och Christer talade. Förutom blommor hade Valborgs minne hedrats med gåvor till Cancerfonden.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan