Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Beskedet: Därför ställdes Thorsten Flincks konsert in i Tranås

Thorsten Flinck kommer att tävla i Melodifestivalen i februari. Konserten i Tranås flyttas till april.

Annons

Det blev ingen konsert i Tranås med Thorsten Flinck och Kenny Håkansson på tisdagskvällen. På grund av Melodifestivalen flyttas hela turnéveckan till april.

Sångaren Thorsten Flinck och gitarristen Kenny Håkansson skulle ha spelat i Holavedsgymnasiets aula på tisdagskvällen. Duon är ute på en lång turné med ett tjugotal spelningar på en månad.

Konserten "Hemma hos Thorsten och Kenny" ställdes in och flyttas till den 23 april.

Anledningen är att Thorsten Flinck har deltagit på dagens presskonferens inför Melodifestivalen, meddelar Håkan Tollesson från biljettföretaget Ticket4U.

Annons

Annons

Företaget skickade redan i förra veckan sms till alla som hade bokade biljetter. De erbjöds pengarna tillbaka, men kan också använda biljetterna för konserten i april.

Turnén fortsätter

Thorsten Flinck var i Stockholm för presskonferensen inför nästa års upplaga av Melodifestivalen. Han kommer att delta med låten "Miraklernas tid" i deltävlingen i Göteborg.

Det blir andra gången som Thorsten Flinck tävlar i Melodifestivalen. Han gick till final med "Jag reser mig igen" 2012.

Turnén för "Hemma hos Thorsten och Kenny" fortsätter från och mdd den 1 december med en spelning i Jönköpings teater.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy