Annons

Annons

Annons

Annons

Mellangården/Östersand

Jannice Wistrand kan bli Årets influencer

"Detta är en slags bekräftelse på att det man gör uppskattas", säger Jannice Wistrand efter att hon blivit nominerad till årets influencer.

Annons

Hon vurmar för hållbar inredning där välbefinnandet är det centrala. Nu är Vetlandabördiga Jannice Wistrand, för fjärde året i rad, nominerad till årets influencer inom inredning i tävlingen Elle Decoration Swedish Design Awards.

Jannice Wistrand är inredare och auktoriserad Feng Shui-konsult. Hennes inredningsblogg Add Simplicity har varit nominerad tre gånger tidigare och 2017 vann hon tävlingen, som då gick under namnet Årets inredningsbloggare. Nu är hon alltså nominerad igen.

Annons

— Det känns jättebra. Det är roligt att man hänger med för det kommer ju hela tiden nytt folk och nya bloggar, säger Jannice Wistrand.

Annons

Varför tror du att du blev nominerad i år igen?

— Jag har en väldigt lojal målgrupp och det är många som har följt mig i 11 år. Jag tror att människor uppskattar att jag gör saker som inte är köpta och att jag delar med mig av gratis kunskap.

Använda det man har

Jannice Wistrand kommer från Vetlanda men bor numera i Råå, utanför Helsingborg. På bloggen är hennes fokus att skapa harmoni, ofta genom att använda de saker man har.

— När jag gör en konsultation så kanske jag tycker att man ska flytta en matta eller en möbel, eller kanske samla tavlorna på en vägg. Det är sällan jag säger att man ska köpa nytt, säger hon.

Trend mot hållbarhet

Hon kommer in på hållbarhet, något som hon själv vurmar för, och säger att hon nu också ser en trend mot ökat fokus på hållbarhet i inredningsvärlden.

— Tidigare har man sagt att hållbarhet är årets trend, men nu känner jag att det kommit till sin spets och jag tror att hållbarhet kommer att främjas på galan. Jag vurmar för det cirkulära och att få ett hem som man bygger över tid, säger hon.

Just nu pågår en omröstning fram till den 17 december. Vinnaren presenteras sedan på ELLE Decoration Swedish Design Awards den 4 februari 2019.

Annons

Annons

Till toppen av sidan