Annons

Annons

Annons

Annons

Motorcykelsport

Från kollaps till segertåg – så var sporthelgen på Höglandet

Det var full fart när endurohojarna intog slalombacken i Kettilsås i helgen.

Annons

Basketkollaps, rejäl hyllning till Vetlanda och fortsatt segertåg för Taif.

Här finns godbitarna från sporthelgen på Höglandet.

Det blev inte mycket till fredagsmys för Höglandslagen och för de flesta gick den där kvällen i förlustens tecken.

För Nässjö Basket tog den fina hemmasviten slut när de inte lyckades komma upp i normal standard hemma mot Umeå. Efter kollapsen menade stjärnan Dartaye Ruffin att det är dags för laget att komma ned på jorden.

Fem mål i en och samma match skojar man inte bort. Det var precis vad Myresjö/Vetlanda behövde i kampen om nytt kontrakt.

Under lördagen var Myresjö/Vetlanda piskade att vinna för att hålla hoppet om fortsatt spel i division 3 vid liv. Och som de gjorde det – med en femmålsskytt(!) i spetsen.

Annons

Annons

Ute i Kettilsås hade motorerna tagit över slalombacken och när enduroprofilen kom på besök levererade han hyllningar till arrangören. TV-klipp och bildspel från den annorlunda tävlingen hittar du här.

När det kommer till motorer är dessutom Vetlanda Speedways lagbygge så gott som klart. En dansk och en australiensare har tagit klivet in i truppen under helgen.

Under söndagen gick det se livesänd hockey på tidningens sajter. Vill du se reprisen av HA74-Sölvesborg hittar du den här.

Fredrik Lindström och hans Taif är nästintill ostoppbara i Hockeyettan för tillfället.

För Taif fortsatte det mäktiga segertåget och Forshaga hade aldrig någon chans att hänga med hemmalaget. Här kan du läsa om backgigantens mäktiga facit.

Även Sävsjö IBK har rullat igång ett segertåg. Här kan du läsa kaptenens ord efter utklassningssegern.

Vill du läsa ännu mer? Då är det bara surfa in på tidningens sajter!

Till toppen av sidan