Annons

Annons

Annons

Annons

Österbymo

Sug efter biljetter till Sound of music - premiären i Kulturverkstan i Ydre utsåld

Ydre kulturcentrum bjuder i höst på en ny, stor musikal. Om några dagar är det premiär för Sound of music på Kulturverkstan i Österbymo. Premiärföreställningen är utsåld.

Annons

Ydre Kulturcentrum är tillbaka med en ny musikal. En nunna och en ensamstående pappa med en skönsjungande barnaskara väntar otåligt på att få äntra scenen.

Sammanlagt blir det sexton föreställningar av Sound of music i Österbymo i höst. Biljettförsäljningen går bra men det finns fortfarande biljetter kvar till flertalet föreställningar.

Ensemblen med både proffs och amatörer i alla åldrar ser fram emot premiären med förväntan.

Annons

Annons

Söndagen den 7 oktober är det premiär för Sound of music i Kulturverkstan i Österbymo.

Den första föreställningen är utsåld - och det är full fart på biljettförsäljningen till ensemblens övriga framträdanden under oktober, november och december.

– Otroligt roligt. Vi känner att vi har nåt riktigt bra på gång och det är klart att vi hoppas på att få spela inför fulla hus, säger regissören Ashkan Ghods.

– Det finns fortfarande biljetter kvar till de flesta av våra sexton föreställningar. Men det är dags att boka biljett nu, om man vill försäkra sig om en plats i salongen en bestämd dag.

Alla låtar med

Ydre Kulturcentrum har gjort sig ett namn som en pålitlig leverantör av musikaluppsättningar av hög klass.

Häromåret lockade man en stor, nöjd publik med en oemotståndlig version av Broadwayklassikern Annie och nu är det dags för Sound of music, världens mest kända musikalfilm.

– Vi är historien trogen. Men vi gör musikalen till vår egen, genom att göra den på vårt sätt, säger Ashkan Ghods.

Alla låtar från originalmusikalen finns med i nya Ydreuppsättningen, så den som kan sin Sound of music lär känna igen sig helt och fullt.

Ensemblen glödhet

– Det är fin stämning i ensemblen. Skådespelarna ser fram mot premiären med förväntan. Vi har tragglat texter, musik och koreografi i ett år nu och är redo att möta publiken.

Annons

Ashkan Ghods stod tillsammans med koreografen Karin Mårtensson bakom senaste succén Annie på Kulturverkstan. Nu återkommer de med Sound of music.

– Vår styrka är att vi anstränger oss för att ta fram det bästa hos var och en. Det spelar ingen roll om man är proffs eller amatör, gammal eller ung. Vi jobbar för att få ensemblen till en enhet, vars mål är att bjuda publiken på förstklassig underhållning.

LÄS MER: Ydre gör Sound of music till sin egen

Annons

Annons

Till toppen av sidan