Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Eksjö centrum

Länsförsäkringar utökar med fastighetsförmedling: ”Blir en styrka"

Hos Länsförsäkringar på Stora torget blir det nu även fastighetsförmedling.

Annons

Nu tar bröderna Fredrik och Johan Lennings nästa steg. Under fredagen flyttade fastighetsmäklarna in hos Länsförsäkringar på Stora torget i Eksjö.

– Det är en styrka att ha allt samlat här, säger duon.

Tidigare i år gick det familjeägda företaget Lennings Mäklarservice, med lång erfarenhet i skogs- och lantbruksfastigheter, in i Länsförsäkringar i Aneby.

Nu tar bröderna i familjen, Johan och Fredrik, nästa steg och blir franchisetagare till den nya fastighetsförmedlingen i Eksjö som flyttar in i Länsförsäkringars befintliga lokaler på Stora torget.

Annons

– Vi ser stora fördelar med Länsförsäkringars helhetskoncept. Det kommer bli en styrka för oss båda nu att kunna erbjuda kunderna hjälp med alltifrån fastighetsförmedling och försäkringar till lånelöfte och bolån, säger Fredrik och Johan Lennings.

Annons

Det känner till området bra. Johan bor kvar i Aneby medan Fredrik bosatt sig i Rydsnäs i Ydre.

– Både jag och Johan har varit mäklare i nio år nu, berättar Fredrik.

Hur ser upplägget ut, ska ni sitta på varsin ort?

– Nej, det kommer nog vara ganska rullande beroende på vad man har för uppdrag under dagen. Vi får väl se lite vem som sitter mest i Eksjö, säger bröderna.

Hur ser marknaden ut nu?

– Det är ju en givande marknad med stor efterfrågan, både på villor, bostadsrättsvillor och lägenheter.

Katarina Wetterholm, affärsområdeschef på Länsförsäkringar Jönköping och franchiseansvarig för fastighetsförmedlingen, skriver i ett pressmeddelande:

– Med hjälp av bröderna Lennings kommer vi kunna satsa offensivt i Eksjö kommun. Närheten till kunderna och den lokala förankringen är en av våra viktigaste framgångsfaktorer.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy