Annons

Annons

Annons

Aneby Centrala öster

Nu tar Christine över

Text: 

Länsförsäkringar i Aneby har fått ett nytt ansikte. Det är Christine Nord, som tagit över närservicekontoret.

Christine Nord har tagit över närservicekontoret efter Arne Gustavsson.

Christine Nord är välkänd för många Anebybor. Hon har bott i samhället hela sitt liv och arbetade tidigare som brevbärare. Efter 14 år sadlade hon om och blev försäkringssäljare på Länsförsäkringars Nässjökontor.

Annons

Annons

Efter två år blir Christine Nord nu ansvarig för Länsförsäkringars närservicekontor i Aneby. Det blir med inriktning på enbart försäkringar och hon kommer efter Arne Gustavsson.

När hon blev erbjuden att ta över i Aneby var hon inte sen att tacka ja.

– Det ska bli jättekul, jag ser verkligen fram emot detta, säger hon.

Christine Nord vet vad det innebär att jobba självständigt. Under många år drev hennes pappa först Ingemars Ur och Guld och sedan Aneby Kontor och Papper.

– Jag är uppvuxen i butik.

Ingen skillnad

Länsförsäkringars närservicekontor i Aneby ska drivas vidare på liknande sätt som tidigare. För kunderna blir det ingen skillnad, inte mer än att det sitter en annan person där.

– Jag hoppas att både gamla och nya kunder hittar hit.

Thomas Evaldsson, försäkringsförmedlare på Länsförsäkringar, konstaterar att det är en stor fördel att Christine Nord bor i Aneby och är övertygad om att det kommer att fungera bra.

– Den första tiden på Länsförsäkringar handlade det rätt mycket om utbildning för henne, men det senaste året har det gått riktigt bra med försäljningen av försäkringar, säger han.

Till sist lite mer fakta om Christine Nord. Hon är 36 år, gift och har två barn samt ett bonusbarn.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan